Plněná papája
Redakce
Mexická
Co budu potřebovat?
1 papája
šťáva z 1/2 citronu
3 lžíce majonézy
1 lžička hořčice
1 lžička cukru
2 lžíce sekaných bylinek (bazalka, kopr)
sůl, pepř
šťáva z 1/2 citronu
3 lžíce majonézy
1 lžička hořčice
1 lžička cukru
2 lžíce sekaných bylinek (bazalka, kopr)
sůl, pepř
Jak na to?
Papáju rozpůlíme a čajovou lžičkou vydlabeme vnitřek a pokapeme citrónovou šťávou.
Vydlabaný vnitřek papáji nakrájíme na malé kousky a v misce promícháme. Majonézu, hořčici a citrónovou šťávu také promícháme. Přidáme sůl, pepř a sekané bylinky. Náplň dobře promícháme a naneseme do půlek papáji. Zdobíme plátky citronu a ihned podáváme.
Vydlabaný vnitřek papáji nakrájíme na malé kousky a v misce promícháme. Majonézu, hořčici a citrónovou šťávu také promícháme. Přidáme sůl, pepř a sekané bylinky. Náplň dobře promícháme a naneseme do půlek papáji. Zdobíme plátky citronu a ihned podáváme.