Tuňák s koriandrovou omáčkou
Redakce
Řecká
Co budu potřebovat?
600 g čerstvého tuňáka
100 g čerstvého koriandru
80 g strouhaného parmezánu
50 g piniových semínek
6 stroužků česneku
1 dcl olivového oleje
sůl, bílý pepř
100 g čerstvého koriandru
80 g strouhaného parmezánu
50 g piniových semínek
6 stroužků česneku
1 dcl olivového oleje
sůl, bílý pepř
Jak na to?
Porce tuňáka osolíme, opepříme, potřeme oleje a grilujeme na lávovém grilu nebo opékáme na teflonové pánvi dozlatova.
Koriandr, parmazán, česnek, piniová semínka a olej vložíme do mixeru a rozmixujeme.
Osolíme a podáváme s upraveným tuňákem a vařenými bramborami.
Koriandr, parmazán, česnek, piniová semínka a olej vložíme do mixeru a rozmixujeme.
Osolíme a podáváme s upraveným tuňákem a vařenými bramborami.