Krevety s česnekem a rajčaty
Redakce
Středomořská
Co budu potřebovat?
150 g krevet
1 pol. lžíce olivového oleje
1 červená cibule, nakrájená
4 stroužky česneku
420 g nakrájených rajčat
1 pol. lžíce rajského protlaku
150 ml červeného vína
1 pol. lžíce nakrájené petrželky
450 g krátkých těstovin penne
1 pol. lžíce olivového oleje
1 červená cibule, nakrájená
4 stroužky česneku
420 g nakrájených rajčat
1 pol. lžíce rajského protlaku
150 ml červeného vína
1 pol. lžíce nakrájené petrželky
450 g krátkých těstovin penne
Jak na to?
Rozehřejte v pánvi olivový olej a jemně osmahněte nakrájenou cibulku a česnek než změknou.
Vmíchejte nakrájené rajčata, rajský protlak a červené víno.
Osolte a opepřete čerstvě mletým černým pepřem.
Poduste omáčku 10 minut bez pokličky než zhoustne. Přidejte nakrájenou petržel a krevety a duste další tři minuty.
Mezitím uvařte těstoviny, propláchněte je a nechte okapat. Nakonec smíchejte dohromady omáčku a těstoviny.
Vmíchejte nakrájené rajčata, rajský protlak a červené víno.
Osolte a opepřete čerstvě mletým černým pepřem.
Poduste omáčku 10 minut bez pokličky než zhoustne. Přidejte nakrájenou petržel a krevety a duste další tři minuty.
Mezitím uvařte těstoviny, propláchněte je a nechte okapat. Nakonec smíchejte dohromady omáčku a těstoviny.