Filé z lososa s okurkovou omáčkou
Redakce
Středomořská
Co budu potřebovat?
4 kousky lososa
2 pol. lžíce extra virgin olivového oleje
sůl, pepř
Na omáčku:
velká, nadrobno nakrájená okurka
3 pol. lžíce kopru
2 kelímky Jihočeského bílého jogurtu Nature
1 drcený stroužek česneku
2 pol. lžíce extra virgin olivového oleje
sůl, pepř
Na omáčku:
velká, nadrobno nakrájená okurka
3 pol. lžíce kopru
2 kelímky Jihočeského bílého jogurtu Nature
1 drcený stroužek česneku
Jak na to?
Štětečkem naneste na lososí řízky olej, osolte, opepřete a grilujte 3-5 minut z každé strany.
Mezitím smíchejte složky na omáčku, kterou si můžete dochutit dle vlastní fantazie.
Grilovaného lososa podávejte přelitého omáčkou.
Mezitím smíchejte složky na omáčku, kterou si můžete dochutit dle vlastní fantazie.
Grilovaného lososa podávejte přelitého omáčkou.