Těstoviny linguine s cuketou a omáčkou garbanzo
Redakce
Italská
Co budu potřebovat?
2 čajové lžičky olivového oleje
1 rozmačkaný stroužek česneku
1 středně velká pokrájená cuketa
1 malá pokrájená cibule
500 g sterilovaných rajčat
250 g sterilovaných fazolí garbanzo
2 polévkové lžíce čerstvého nebo sušeného rozmarýnu
300 g těstovin l
1 rozmačkaný stroužek česneku
1 středně velká pokrájená cuketa
1 malá pokrájená cibule
500 g sterilovaných rajčat
250 g sterilovaných fazolí garbanzo
2 polévkové lžíce čerstvého nebo sušeného rozmarýnu
300 g těstovin l
Jak na to?
Česnek, cuketu a cibuli rozkrájíme na menší kousky. Dáme do větší pánve a na olivovém oleji dusíme do měkka (asi 10 min).
Přidáme rajčata, fazole a rozmarýn. Přivedeme k varu a necháme dusit ještě dalších 10 min.
Mezitím uvaříme těstoviny. Do hotových horkých těstovin vmícháme připravenou omáčku a podáváme se strouhaným sýrem.
Přidáme rajčata, fazole a rozmarýn. Přivedeme k varu a necháme dusit ještě dalších 10 min.
Mezitím uvaříme těstoviny. Do hotových horkých těstovin vmícháme připravenou omáčku a podáváme se strouhaným sýrem.