Bramboračka
Redakce
Česká
Co budu potřebovat?
4 větší brambory
1 cibule
1 mrkev, 1 petržel
houby
mletý kmín, majoránka
nové koření
sůl, mletý pepř
4 stroužky česneku
hladká mouka
petržel na ozdobu
1 cibule
1 mrkev, 1 petržel
houby
mletý kmín, majoránka
nové koření
sůl, mletý pepř
4 stroužky česneku
hladká mouka
petržel na ozdobu
Jak na to?
Pokud máme sušené houby, tak je namočíme. Pokud máme čerstvé houby, tak je jen nakrájíme. Brambory, mrkev, petržel oloupeme a nakrájíme na kostky. První čtvrt hodinu vaříme jen petržel a mrkev, pak k tomu přidáme brambory, cibuli, houby, kmín, majoránku, nové koření, sůl, pepř a tři stroužky prolisovaného česneku.
Až budou brambory měkké přidáme poslední stroužek česneku, zahustíme moukou a dokořeníme
Až budou brambory měkké přidáme poslední stroužek česneku, zahustíme moukou a dokořeníme