Zázvorové fazolky
Redakce
Asijská
Co budu potřebovat?
fazolové lusky (čerstvé, sterilované či mražené), olej, zázvor, sůl, trocha cukru, 1 lžíce worchesteru,1 lžíce sojové omáčky, vývar z masa či masoxu
Jak na to?
Rozpálíme olej, přidáme do něj vrchovatou lžičku zázvoru (mletého), přidáme pokrájené fazolky, osolíme,osmahneme. Po chvíli podlijeme vývarem, přidáme sůl, cukr, worchester, sojovku, event. jetě trochu zázvoru.
Dusíme za občasného míchání.
Hotové se může polít rozžkvařenou slaninou - ale nemusí být.
Podávat buď s vařeným bramborem nebo chlebem.
Dusíme za občasného míchání.
Hotové se může polít rozžkvařenou slaninou - ale nemusí být.
Podávat buď s vařeným bramborem nebo chlebem.