Tortila plněná kuřecím masem a zeleninou

Redakce
Mexická

Co budu potřebovat?

Kuřecí prsa (400 g )
Vejce (2 ks)
Sůl
Pepř
Olivový olej (2 lžíce)
Červená paprika (1/3)
Zelená paprika (1/3)
Žlutá paprika (1/3)
Cibule (1 ks)
Česnek (2 stroužky)
Tatarská omáčka Hellmann´s (4 lžíce)
Nasekaná petželka (1 lžíce )
Ledový sa

Jak na to?

Kuřecí prsa nakrájíme na větší hranolky
osolíme
opepříme
orestujeme na rozehřátém oleji (asi 2 minuty)
Přidáme na hranolky nakrájenou papriku
na nudličky nakrájenou cibuli
na hrubo nasekaný česnek a další 2 minuty restujeme Tatarskou omáčku Hellmann´s smícháme s nasekanou pažitkou
ledový salát nakrájíme na nudličky
Na každou tortilu nebo palačinku položíme nudličky salátu, polijeme je tatarskou omáčkou
navrstvíme na ně maso se zeleninou a zabalíme.
Před podáváním necháme tortily prohřát asi 5 minut ve vyhřáté troubě na 190 °C.