Krém z vaječného likéru
Redakce
Česká
Co budu potřebovat?
250 g
Jihočeského másla
½ hrnku moučkového cukru
½ hrnku vaječného likéru
Jak na to?
Změklé máslo vyšleháme s cukrem, dokud nám nevznikne světlý krém. Pak po trošičkách přiléváme vaječný likér pokojové(!) teploty.
Vznikne nám hustý hutný krém, který se dobře hodí do čokoládových dortů. Vhodný je nejen k plnění, ale i zdobení, protože krásně drží tvar.
Na fotce je výřez z našeho svatebního dortu, protože právě tam jsem tento krém ochutnala poprvé... a vyžebronila si od cukrářky recept!
Vznikne nám hustý hutný krém, který se dobře hodí do čokoládových dortů. Vhodný je nejen k plnění, ale i zdobení, protože krásně drží tvar.
Na fotce je výřez z našeho svatebního dortu, protože právě tam jsem tento krém ochutnala poprvé... a vyžebronila si od cukrářky recept!