Houbová omeleta
Redakce
Česká
Co budu potřebovat?
300 g
čerstvých hub
3 vejce
špetka kmínu
špetka pepře
sůl
3-4 lžíce olivového oleje
Jak na to?
Očištěné houby zbavíme nožiček a nakrájíme na větší kousky.
Na pánvi rozehřejeme olej a nakrájené houby do něj naskládáme. Osolíme, opepříme a pokmínujeme.
Houby opečeme, zalijeme rozšlehanými vejci a opečeme po obou stranách, až jsou vejce hotová a omeleta drží pohromadě.
Podáváme s bramborem, bramborovou kaší nebo na plátku chleba, který potřeme plnotučnou hořčicí a se zeleninovou oblohou.
Na pánvi rozehřejeme olej a nakrájené houby do něj naskládáme. Osolíme, opepříme a pokmínujeme.
Houby opečeme, zalijeme rozšlehanými vejci a opečeme po obou stranách, až jsou vejce hotová a omeleta drží pohromadě.
Podáváme s bramborem, bramborovou kaší nebo na plátku chleba, který potřeme plnotučnou hořčicí a se zeleninovou oblohou.