Tvarohové noky s jahodovou zálivkou
Redakce
Česká
Co budu potřebovat?
80 g měkkého Jihočeského tvarohu
30 g bílé žemle
25 g hrubé mouky
sůl,
10 g Jihočeského másla
80 g jahod
30 ml Jihočeského mléka
30 g bílé žemle
25 g hrubé mouky
sůl,
10 g Jihočeského másla
80 g jahod
30 ml Jihočeského mléka
Jak na to?
Z tvarohu, mouky a kostiček žemle vypracujeme těsto.
Lžící vykrajujeme noky, které zvolna vaříme v osolené vodě.
Jahody rozmixujeme.
Při servírování pokapeme máslem a polijeme jahodovou omáčkou.
Lžící vykrajujeme noky, které zvolna vaříme v osolené vodě.
Jahody rozmixujeme.
Při servírování pokapeme máslem a polijeme jahodovou omáčkou.