Farmářova svačinka
Redakce
Česká
Co budu potřebovat?
1 bageta
olivový olej
50 g libovolného salámu
Jihočeské máslo
1 vejce
25 g Jihočeského Eidamu
2 listy zeleného salátu
1/2 litru tmavého piva
olivový olej
50 g libovolného salámu
Jihočeské máslo
1 vejce
25 g Jihočeského Eidamu
2 listy zeleného salátu
1/2 litru tmavého piva
Jak na to?
Bagetu naplocho rozřízneme, jednu polovinu zevnitř pokapeme olivovým olejem, namažeme máslem, poklademe na kolečka nakrájeným salámem a na plátky nakrájeným sýrem.
Vajíčko uvaříme natvrdo, oloupeme a pokrájíme na kolečka, která naskládáme na sýr.
Vajíčko zakryjeme listy zeleného salátu a přiklopíme druhou polovinou bagety, kterou jsme předtím také pokapali trochou olivového oleje.
Podáváme nejlépe ke svačině společně s půllitrem vychlazeného černého piva.
Vajíčko uvaříme natvrdo, oloupeme a pokrájíme na kolečka, která naskládáme na sýr.
Vajíčko zakryjeme listy zeleného salátu a přiklopíme druhou polovinou bagety, kterou jsme předtím také pokapali trochou olivového oleje.
Podáváme nejlépe ke svačině společně s půllitrem vychlazeného černého piva.