Zeleninová pizza se slaninou
Redakce
Italská
Co budu potřebovat?
Těsto
1 Jihočeský bílý jogurt Nature
1 vejce
1/2 prášku do pečiva
1a 1/2 hrnečku polohrubé mouky
Suroviny na malou pizzu
3-4 lžíce kečupu
100 g anglické slaniny
1 větší zelená paprika
100 g Primatoru nebo parmazánu
100-150 g pórku
1 Jihočeský bílý jogurt Nature
1 vejce
1/2 prášku do pečiva
1a 1/2 hrnečku polohrubé mouky
Suroviny na malou pizzu
3-4 lžíce kečupu
100 g anglické slaniny
1 větší zelená paprika
100 g Primatoru nebo parmazánu
100-150 g pórku
Jak na to?
Bílý jogurt, vejce, mouku a prášek do pečiva smícháme a vypracujeme těsto.
Dáme do připravené vymazané formy nebo na plech.
Potřeme kečupem, poklademe plátky anglické slaniny, nakrájeným pórkem a paprikou.
Na konec posypeme nastrouhaným sýrem a pečeme 20-25 minut.
Dáme do připravené vymazané formy nebo na plech.
Potřeme kečupem, poklademe plátky anglické slaniny, nakrájeným pórkem a paprikou.
Na konec posypeme nastrouhaným sýrem a pečeme 20-25 minut.