Americká vepřová žebírka
Redakce
Americká
Co budu potřebovat?
2 kg vepřových žebírek
250 g kečupu
150 g medu
2 lžíce oleje
1/8 l anansové šťávy
2 stroužky česneku
1 lžička směsi sušených bylinek
250 g kečupu
150 g medu
2 lžíce oleje
1/8 l anansové šťávy
2 stroužky česneku
1 lžička směsi sušených bylinek
Jak na to?
Žebírka omyjeme, osušíme a rozdělíme na porce.
Na marinádu rozmícháme sladký kečup, med, olej a ananasovou šťávu.
Česnek oloupeme a rozetřeme. Do marinády přidáme česnek a bylinky.
Žebírky marinujeme v míse nejméně 30 minut, nejlépe však přes noc.
Žebírka vyjmeme a grilujeme 35 až 45 minut. Přitom je často obracíme.
Na marinádu rozmícháme sladký kečup, med, olej a ananasovou šťávu.
Česnek oloupeme a rozetřeme. Do marinády přidáme česnek a bylinky.
Žebírky marinujeme v míse nejméně 30 minut, nejlépe však přes noc.
Žebírka vyjmeme a grilujeme 35 až 45 minut. Přitom je často obracíme.