Rybí pomazánka
Redakce
Česká
Co budu potřebovat?
rybí maso- libovolné (tuňák, uzená makrela, sardinky)
2 vařená vejce
1 cibule
1-2 lžičky citrónové šťávy
1-2 lžičky plnotučné hořčice
pepř
2 vařená vejce
1 cibule
1-2 lžičky citrónové šťávy
1-2 lžičky plnotučné hořčice
pepř
Jak na to?
Do misky dáme rybí maso.
Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, citrónovou šťávu, plnotučnou hořčici, pepř a nakrájená vařená vejce.
Vše dobře promícháme a dáme vychladit. Podáváme s bílým nebo tmavým pečivem.
Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, citrónovou šťávu, plnotučnou hořčici, pepř a nakrájená vařená vejce.
Vše dobře promícháme a dáme vychladit. Podáváme s bílým nebo tmavým pečivem.