Grilovaný steak na pepři.
Redakce
Americká
Co budu potřebovat?
1/2 -1 kg nízkého roštěnce, případně libové zadní hovězí
mletý nebo tlučený pepř
sůl
olej
kypřící prášek do pečiva
mletý nebo tlučený pepř
sůl
olej
kypřící prášek do pečiva
Jak na to?
Maso důkladně opláchneme a osušíme.
Nakrájíme na 4 plátky, které po stranách nasekneme a naklepeme.
Poté hovězí osolíme, opepříme a přidáme trochu kypřícího prášku do pečiva.
Potřeme olejem a necháme odležet.
Při grilování maso otáčíme tak, aby se z každé strany grilovalo alespoň deset minut.
Dobrou chuť.
Nakrájíme na 4 plátky, které po stranách nasekneme a naklepeme.
Poté hovězí osolíme, opepříme a přidáme trochu kypřícího prášku do pečiva.
Potřeme olejem a necháme odležet.
Při grilování maso otáčíme tak, aby se z každé strany grilovalo alespoň deset minut.
Dobrou chuť.