Medvědí tlapky
Redakce
Česká
Co budu potřebovat?
75 dkg vepřové kýty
10 dkg šunky
10 dkg tvrdého plátkového sýra, třeba Primator
5 dkg anglické slaniny
10 dkg Jihočeského másla
sůl, pepř
feferonky, kyselé okurky, nakládané hříbky
10 dkg šunky
10 dkg tvrdého plátkového sýra, třeba Primator
5 dkg anglické slaniny
10 dkg Jihočeského másla
sůl, pepř
feferonky, kyselé okurky, nakládané hříbky
Jak na to?
Z vepřové kýty ukrojíme 10 řízků, které naklepeme a plníme plátkem šunky, sýra, malým kouskem feferonky a anglické slaniny.
Řízky přeložíme a kraje spojíme párátkem, osolíme a opepříme.
Pozvolna opékáme.
Na talíř klademe dva kousky masa a obložíme hříbky v octě, paprikou nebo okurkou.
Jako přílohu můžeme zvolit vařené brambory.
Řízky přeložíme a kraje spojíme párátkem, osolíme a opepříme.
Pozvolna opékáme.
Na talíř klademe dva kousky masa a obložíme hříbky v octě, paprikou nebo okurkou.
Jako přílohu můžeme zvolit vařené brambory.