Masoví ježci v rajské omáčce
Redakce
Ruská
Co budu potřebovat?
1kg mleté maso-vepřové
1 ks vejce
3 hrstě opláchnuté rýže
bylinky bazalka, majoránka, rozmarýn
sůl, pepř
1 ks velká cibule
300 ml kečup
3 ks rajčata
1 ks rajčatový protlak-menší
1 ks vejce
3 hrstě opláchnuté rýže
bylinky bazalka, majoránka, rozmarýn
sůl, pepř
1 ks velká cibule
300 ml kečup
3 ks rajčata
1 ks rajčatový protlak-menší
Jak na to?
Všechny ingredience zamícháme, uděláme koule a dáme vařit do vařící vody, aby byly ponořené, občas zamícháme, do vody přidáme sůl a kečup, rajčatový protlak vaříme 50 minut odkryté, voda musí být červená....
Nabereme na talíře a dozdobíme smetanou či šlehačkou..
Velmi dobré dietní jídlo...
Dobrou chuť!
Nabereme na talíře a dozdobíme smetanou či šlehačkou..
Velmi dobré dietní jídlo...
Dobrou chuť!