domácí Brownies

Redakce
Americká

Co budu potřebovat?

250 g čokolády,( nejlépe s obsahem 50-60 % kakaa),
3 vejce
300g hnědého krupicového cukru
1 prášek do pečiva
150 g másla nakrájeného na kousky
100g hladké mouky

Jak na to?

Troubu předehřejte. Pečeme na 180°C.

Čokoládu rozpusťte s máslem.
Vejce vyšleháme do bílé husté hmoty.Vyšlehanou směs vmíchejte do čokolády s moukou a práškem do pečiva. Vše smíchejte do hladka.
Vlijte do vymazané a vysypané formy a pečte 30-35 minut tak dlouho, až je povrch pevný na dotek, mírně lesklý, ale suchý.
Po upečení nechte Brownies vychladnout.
Po vychladnutí můžete ozdobit tak, že rozpustíte čokoládu na vaření a korpus s ní potáhnete. Nechte čokoládu zatuhnout, nakrájejte a snězte.

dobrou chuť