Gnocchi se špenátem, smetanou a parmazánem
Redakce
Italská
Co budu potřebovat?
gnocchi
300 g listového špenátu
500 g kuřecího masa
150 ml Jihočeské lahodné smetany
5 stroužků česneku
Jihočeské máslo
sůl, pepř
parmazán na posypání
300 g listového špenátu
500 g kuřecího masa
150 ml Jihočeské lahodné smetany
5 stroužků česneku
Jihočeské máslo
sůl, pepř
parmazán na posypání
Jak na to?
Gnocchi uvaříme podle návodu na obalu.
Mezitím pokrájíme česnek na plátky a s na kousky nakrájeným a okořeněným kuřecím masem ho opečeme v pánvi na másle.
Přidáme špenát a pečeme ještě několik minut.
Vše osolíme, opepříme a zalijeme smetanou.
Na ohni necháme zhoustnout, případně ještě dochutíme a nakonec posypeme hrstí strouhaného parmazánu a promícháme.
Kdo má rád, může si na talíři ještě posypat parmazánem.
Mezitím pokrájíme česnek na plátky a s na kousky nakrájeným a okořeněným kuřecím masem ho opečeme v pánvi na másle.
Přidáme špenát a pečeme ještě několik minut.
Vše osolíme, opepříme a zalijeme smetanou.
Na ohni necháme zhoustnout, případně ještě dochutíme a nakonec posypeme hrstí strouhaného parmazánu a promícháme.
Kdo má rád, může si na talíři ještě posypat parmazánem.